Psihoterapie – pentru cei care vor să se bucure mai mult de viață

Psihoterapia este pentru cei care simt nevoia de a vorbi cu cineva care nu critică, cineva obiectiv.

Este pentru cei care s-au săturat de plâns, de bătăi puternice ale inimii și de dureri de stomac, de lipsă de energie… pentru cei care s-au săturat să vadă că viața lor trece, în timp ce ei sunt blocați în neputință. Pentru cei care s-au săturat să fie la mila propriei minți.

Psihoterapia este pentru cei care vor conexiune și apropiere, dar nu reușesc să o obțină. Sau, din contră, este pentru cei care nu pot spune „Nu”. Pentru cei care doresc să își recapete propria identitate, pasiunile trecute și pofta de viață.

Este pentru cei care vor să înțeleagă, în sfârșit, de unde apar stările care îi chinuie. Este pentru cei care vor să înțeleagă impactul copilăriei asupra prezentului, respectiv cum să creeze un prezent care să îi ducă la un viitor mai bun.

Pe scurt, este pentru cei care vor să fie mai buni, cei care vor să se facă pe ei mândri, cei care vor relații afectuoase în loc de parteneri care trebuie convinși să iubească… este pentru cei care au jurat că nu le vor transmite copiiilor traumele proprii.

Tarif: 190 RON/ședință

 

Coaching – pentru cei care vor să exceleze

Coaching-ul este pentru cei care vor mai mult.

Cei care se trezesc dimineața și visează la o zi perfectă. O cafea bună, urmată de o rutină de self-care, înainte de câteva ore de maximă productivitate. Minte sănătoasă în corp sănătos: o rutină sănătoasă, performanță și reducerea stresului.

Coaching-ul este pentru cei care vor să fie lideri, să fie priviți cu admirație de către cei din jur, pentru realizările lor.

Coaching-ul se adresează persoanelor care vor să se cunoască mai bine și să își gestioneze mai bine resursele pentru a vedea rezultate – fie că este vorba de rezultate în business, sport, sănătate, relații sau management-ul mai eficient al propriei zile.

Vom stabili împreună obiectivele tale și pașii necesari pentru atingerea lor. Vei adopta un mindset de succes și comportamente eficiente, devenind astfel persoana care ai visat dintotdeuna să fii.  

Tarif: 190 RON/ședință

 

Contactează-mă pentru a programa o ședință (online sau fizic)

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.