Termeni și condiții pentru website-ul www.cadistania.ro

Ultima actualizare: 20.08.2023

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza website-ul www.cadistania.ro (denumit în continuare “Website-ul”). Prin accesarea și utilizarea Website-ului, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați Website-ul.

1. Scopul Website-ului

1.1 Website-ul www.cadistania.ro are ca scop principal furnizarea următoarelor servicii:

– Consiliere psihologică și psihoterapie, individuală sau de grup, atât online, cât și offline;

– Evaluare psihologică;

– Workshop-uri și seminarii (coaching), în prezent disponibile online, dar care pot fi organizate și în format față în față în viitor;

– Vânzarea sau transmiterea gratuită a materialelor de dezvoltare personală sub formă de PDF-uri sau înregistrări audio-vizuale;

– Furnizarea unui newsletter cu informații și actualizări despre serviciile oferite și resursele disponibile.

2. Utilizarea serviciilor

2.1 Pentru a beneficia de serviciile oferite prin intermediul Website-ului, trebuie să completați și să trimiteți formularele relevante sau să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe Website. Prin completarea și trimiterea acestor formulare sau prin contactarea noastră, confirmați că furnizați informații corecte, complete și actuale.

2.2 Serviciile de consiliere psihologică și psihoterapie, atât în format individual, cât și de grup, vor fi furnizate de către Cadis C Tania-Ioana Cabinet Individual de Psihologie în conformitate cu politica sa de confidențialitate și conform eticii și reglementărilor profesionale relevante.

2.3 Workshop-urile și seminariile (coaching) vor fi organizate de către Cadis C Tania-Ioana Cabinet Individual de Psihologie sau de către Subscrisa PSIHO NOVA S.R.L., cu sediul social în Cluj-Napoca, Str. Rasaritului, nr. 50, ap.3 , jud. Cluj, având CUI 47272362, J12/7187/06.12.2022, capital social 200 lei, și pot fi accesate prin intermediul Website-ului. Participarea la aceste evenimente poate fi supusă unor taxe, iar modalitatea de plată și alte detalii vor fi comunicate în prealabil participanților.

2.4 Materialele de dezvoltare personală sub formă de PDF-uri sau înregistrări audio-vizuale pot fi puse la dispoziție gratuit sau contra cost prin intermediul Website-ului. Orice utilizare a acestor materiale trebuie să fie conformă cu drepturile de proprietate intelectuală și cu orice termeni suplimentari specificați în legătură cu acestea.

2.5 Newsletter-ul este un serviciu prin care veți primi informații și actualizări despre serviciile noastre și resursele disponibile. Prin înregistrarea pentru newsletter, vă oferiți consimțământul pentru a primi astfel de comunicări de la noi. Aveți posibilitatea de a vă dezabona de la newsletter în orice moment, folosind linkul de dezabonare furnizat în fiecare comunicare.

3. Informații și resurse

3.1 Informațiile și resursele furnizate prin intermediul Website-ului au scop informativ și educativ și nu trebuie considerate ca sfaturi profesionale personalizate sau substitut pentru tratamentul medical sau psihologic calificat. Este recomandat să căutați consultanță profesională adecvată înainte de a lua decizii bazate pe informațiile furnizate prin intermediul Website-ului.

3.2 Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice consecințe rezultate din utilizarea informațiilor și resurselor disponibile pe Website. Utilizarea acestora se face pe propriul dumneavoastră risc.

4. Protecția drepturilor de proprietate intelectuală

4.1 Conținutul prezent pe Website, inclusiv, dar fără a se limita la texte, grafică, imagini, logo-uri, materiale audio și video, sunt proprietatea lui Cadis C Tania-Ioana Cabinet Individual de Psihologie și sunt protejate de legile dreptului de autor și alte legi relevante privind proprietatea intelectuală. Orice utilizare neautorizată a conținutului este strict interzisă.

4.2 Dacă doriți să utilizați conținutul Website-ului în alte scopuri decât cele permise prin acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați pentru a obține permisiunea scrisă prealabilă.

5. Limitarea răspunderii

5.1 Utilizarea Website-ului și a serviciilor furnizate prin intermediul acestuia se face pe propriul dumneavoastră risc. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru eventualele daune, pierderi sau costuri suferite ca rezultat al utilizării sau imposibilității utilizării Website-ului sau a serviciilor oferite.

5.2 În măsura permisă de lege, excludem orice garanție, explicită sau implicită, în legătură cu Website-ul și utilizarea acestuia, inclusiv garanții implicite de comercializare, adecvare pentru un anumit scop și neîncălcare.

6. Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicare pe Website. Prin continuarea utilizării Website-ului după modificări, sunteți de acord cu termenii și condițiile actualizate.

7. Contact

Dacă aveți întrebări, preocupări sau solicitări legate de termenii și condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail cadistania.psiholog@gmail.com sau la numarul de telefon +40755245435.

Prin utilizarea Website-ului nostru,  confirmați că ați citit și că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai sus.